Gaming,  PC

Diablo 4 aangekondigd!

Diablo 4 is officieel aangekondigd voor PC, PS4 en Xbox One

Tijdens de Blizzcon 2019 heeft uitgever Blizzard de ontwikkeling van Diablo 4 aangekondigd. Er waren al lang geruchten over de game.

Diablo 4 was de game die als allereerste werd getoond tijdens de traditionele openingsceremonie via een countdown die stopte op nummer 4. Vervolgens kregen we een cinematische trailer voorgeschoteld.

Diablo 4 komt er aan

In de trailer zagen we een aantal verschillende bandieten die een tombe wilde betreden om op d ie manier al het goud in de tombe mee te nemen. Daar bleek al snel dat de tombe iets anders is dan dat de bandieten hadden bedacht. Met hun actie hebben ze namelijk een groot kwaad weten te ontwaken. Grote kans dat jij daar als speler straks weer iets aan moet doen. De cinematische trailer kun je hieronder bekijken.

Diablo 4 laat nog wel even op zich wachten. Een datum is nog niet vrijgegeven voor de game, waardoor we hem eigenlijk pas eind 2020 verwachten, maar wellicht dat hij nog iets later komt. Daarbij verschijnt hij in elk geval op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Maar het zou kunnen dat hij later (of tegelijkertijd) ook verschijnt op de nieuwe spelcomputers. Wellicht dat het dan één van de eerste games is die je kunt gaan spelen op je PlayStation 5 of de nieuwe Xbox.

Diablo IV logo (Bron: Blizzard)

Volgens de maker is Diablo 4 een stuk donkerder dan zijn voorganger en moet qua stijl een beetje terug gaan naar de oude games. Ook moet de wereld een belangrijkere rol gaan spelen. De verschillende personages die je tegenkomt moeten zodoende meer persoonlijkheid krijgen. Uiteindelijk zul je in de game ook moeten kunnen afreizen naar de hel. Hieronder zie je ook nog de eerste gameplay trailer van de game.

 

Oorspronkelijke bericht: Want.nl