Gaming,  News

Call of Duty Modern Warfare Season 1 Pass: New update in december!

CALL of Duty Modern Warfare krijgt in december een grote update die een nieuwe Season 1 Pass lanceert bovenop gratis content voor de game, via een nieuwe COD-download.

Call of Duty Modern Warfare-gamers kunnen zich verheugen op de lancering van seizoen 1 op PS4, Xbox One en pc in december. Activision bevestigde vandaag zijn plannen, waaronder het lanceren van een enorme COD-download op 3 december, naast de COD seizoen 1 Pass. Dit betekent dat gamers slechts een week moeten wachten om nieuwe content voor de game op alle platforms te bemachtigen. Deze wijziging valt ook samen met de vernieuwing van de PlayStation Store en is tegelijkertijd voor iedereen beschikbaar. Dit is een verandering ten opzichte van jaren geleden, waarin Xbox One- en pc-gamers een week moesten wachten op dezelfde inhoud.

Een bericht van Activision legt uit: “De Roadmap voor Modern Warfare Seizoen 1 is vandaag gedaald en geeft iedereen een eerste blik op de binnenkomende content vanaf volgende week. “Dit is de grootste gratis daling van content in de geschiedenis van Call of Duty. “Bovendien kunnen alle Call of Duty-spelers uitkijken naar seizoensgebonden content die tegelijkertijd op alle platforms wordt uitgebracht. “Dat is juist; maak je klaar voor iedereen om samen van alle nieuwe content te genieten, terwijl je samen blijft spelen via crossplay en cross-progressie. ”

Zoals hierboven vermeld, is dit de grootste update van de game sinds het in oktober 2019 werd gelanceerd. Een aantal nieuwe kaarten zal deel uitmaken van de COD-download, evenals nieuwe modi en wapenuitbreidingen. Seizoen één omvat de komst van de Crash-, Vacant- en Shipment-maps voor multiplayer, evenals drie nieuwe Gunfight-maps genaamd Cargo en Atrium. Nieuwe multiplayer-modus zijn Reinforce, Gunfight OSP en Infected, die gepaard gaan met wapen drops. Activision heeft ook bevestigd dat extra Special Ops- en Multiplayer-maps ook in de maak zijn.

Opgemerkt moet worden dat seizoen 1 voor Call of Duty Modern Warfare volgende week begint, wat betekent dat deze inhoud waarschijnlijk tijdens de loop zal vallen. Dus wees niet verrast als niet al deze gratis inhoud meteen beschikbaar is op dinsdag 3 december.

Hieronder vindt u een volledig overzicht van wat er in december wordt gepland voor Call of Duty Modern Warfare:

 • Crash (multiplayer-map): de iconische Call of Duty 4: Modern Warfare-kaart is terug met alle flankerende routes en actievolle ontmoetingen op het dak die je je herinnert.
 • Vacant (Multiplayer Map): een verlaten kantoor, eerder bezocht in Call of Duty 4: Modern Warfare, leidt tot intense binnenlandse gevechten over het complex.
 • Shipment (Multiplayer en Gunfight Map): de klassieke Call of Duty 4: Modern Warfare-kaart waar snelle en hectische actie heerst.
 • Port (Ground War Map): vecht over enorme scheepskratten, kranen, gebouwen en straten in deze unieke Ground War-kaartervaring.
 • Cargo (Gunfight Map): een open-dak opslagschip voor het verschepen van containers, op dokken van Londen.
 • Atrium (Gunfight Map): het middelpunt van een Verdansk-paleis, nog steeds intact ondanks het nabijgelegen conflict.
 • Reinforce (Multiplayer Mode): een hybride van Dom en S&D, een single-life modus waarbij beide teams strijden om controle over drie vlaggen.
 • On Site Procurement (O.S.P.) (Gunfight Mode): een tactisch rijke 2v2-modus met een twist: begin met alleen je vuisten en verzamel apparatuur naarmate de wedstrijd vordert.
 • Infected (Multiplayer-mode): het is jagen of bejagen in deze survival party-spelmodus!
 • Additional mods: zoek naar meer modi terwijl seizoen 1 doorgaat.
 • Bomb Squad (Special Ops Experience): Krachten die nog steeds loyaal zijn aan Barkov hebben explosieven rond de stad Al-Raab geplant. Je bent hier om de situatie onschadelijk te maken.
 • Grounded (Special Ops Experience): vijanden hebben de voormalige vliegbasis van Barkov in beslag genomen. Betrek en elimineer ze.
 • Pitch Black (Special Ops Experience): infiltreer in het voormalige landgoed van Barkov en verzamel alle benodigde informatie voor een exfill in een Tactical Rover.
 • Just Reward (Special Ops Experience): je squadron richt zich op het hoofd van een financiële operatie van de vijand, hackt zijn datacenters en verzamelt informatie.

COD MODERNE WARFARE – BATTLE PAS

Zoals vandaag bevestigd door ontwikkelaars Infinity Ward, wordt op 3 december een nieuwe Call of Duty Modern Warfare Season Pass gelanceerd.
Het goede nieuws is dat dit gratis inhoud zal bevatten naast de premium niveaus die fans zullen kennen van andere games zoals Fortnite.
Dit betekent dat iedereen op PS4, Xbox One en pc in december 2019 een soort cosmetische beloning kan ontgrendelen.
De Battle Pass voor Call of Duty Modern Warfare zal ook ontgrendelbare wapens bevatten, die voor iedereen beschikbaar zullen zijn.

“Elk lid van de Modern Warfare-gemeenschap kan een deel van de niveaus binnen het komende slagpassysteem verdienen, inclusief cosmetische artikelen en twee nieuwe basiswapens,” legt een bericht van Activision uit.

“Ram-7 New Weapon: introductie van een nieuwe volautomatische bullpup Assault Rifle met geïntegreerde picatinny rails op 3, 6 en 9 uur.

“Holger-26 New Weapon: LMG-specificatie van het Holger-modelgeweer, met geïntegreerde zichtrail en trommelmagazijn voor extra capaciteit voor het dragen van munitie.”